Meteen naar de inhoud

China rondreizen

Bezoek China.

Vindt u China fascinerend, maar vindt u het moeilijk om te beslissen waar u heen wilt op uw rondreis? Op deze pagina vindt u een lijst van onze regelmatig geplande rondreizen. Routes die we zorgvuldig hebben samengesteld op basis van onze meer dan tien jaar kennis en ervaring.

Hoe werkt Jouwchinareis.nl?

Met een vaste rondreis China van Your Planet kunt u zelfstandig reizen terwijl u toch volledig verzorgd wordt. U leert China echt kennen met Your Planet omdat wij werken met lokale gidsen die ook bekend zijn met de off-the-beaten-path locaties. Bovendien onderhouden we regelmatig contact met onze lokale bevolking en bespreken we elk detail van een geplande route. We stemmen onze vakanties met hen af, zodat we de verborgen juweeltjes zien en de hoogtepunten niet missen. Wij maken de volgende afspraken voor uw rondreis China:
  • Kleinschalige hotels die goed geprijsd zijn.
  • Vervoer van en naar de luchthaven
  • Excursies met een persoonlijke gids en chauffeur
  • Tickets voor treinen en vliegtuigen
  • Contacten ter plaatse

Het voordeel van een retourticket is dat het altijd hetzelfde is. China is een land dat een

Deze wijze van vervoer stelt u in staat om zoveel mogelijk van wat er om u heen gebeurt in u op te nemen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de rest van uw reis. De geplande uitstapjes van uw Planet stellen u in staat om u op een persoonlijke en unieke manier onder te dompelen in de raadselachtige Chinese cultuur.