Meteen naar de inhoud

Visum aanvragen China

Visum aanvragen China voor Nederlanders

Wanneer moet u een Chinees visum aanvragen? Als Nederlander of Belg moet u een visum aanvragen om naar China te reizen voor vakantie.

Dit lijkt misschien een moeilijke opgave, maar laat de vele regels u er niet van weerhouden China te bezoeken. Wij maken het u graag gemakkelijk door een uitgebreid overzicht te geven.

vs. het zelf doen Het aan je controle onttrekken

U kunt zelf een visum aanvragen of een visumdienst inhuren die alles voor u regelt.

Als u het zelf doet, moet u het ingevulde aanvraagformulier en alle vereiste papieren naar het Visumaanvraagcentrum in Den Haag of Brussel brengen of opsturen. Als alles correct is ingediend, kunt u uw paspoort met visum China een paar werkdagen later ophalen.

Wilt u zelf een visum voor China aanvragen? Houd er rekening mee dat de vereisten voor het aanvragen van een visum voor China regelmatig worden bijgewerkt door het Chinese consulaat. Er is ook het element van onzekerheid, wat betekent dat er geen garantie is dat het visum beschikbaar zal zijn tegen de deadline. Houd rekening met de Chinese nationale feestdagen en met de sluitingsdagen van het consulaat.

Zoals u ziet, kan het verkrijgen van een visum een langdurig proces zijn. Veel passagiers kiezen ervoor de aanvraag door ons te laten afhandelen. U wordt ondersteund bij het invullen van het aanvraagformulier en u wordt erop gewezen welke papieren nodig zijn.

Voordat u een aanvraag indient, is een visumbureau op de hoogte van de meest recente vereisten en controleert dubbel of alle documenten in orde zijn. U kunt dus ontspannen en genieten van het begin van uw reis naar China zonder u zorgen te maken over hoe en waar u een visum moet aanvragen.

Lees ook:  China reisbureau, Boek jouw reis naar China!

Je kunt je visum zelf aanvragen of het visumbureau waarmee wij samenwerken dit voor je laten doen bij Your Planet.

Wat heeft u nodig om een visum aan te vragen China is een land dat een

De volgende documenten zijn vereist voor een toeristische reis naar China:

  • Een paspoort met ten minste drie blanco pagina’s dat nog geldig is tot ten minste zes maanden na het verblijf in China met ten minste drie blanco pagina’s dat nog geldig is tot ten minste zes maanden na het verblijf in China met ten minste drie blanco pagina’s dat nog geldig is tot ten minste zes maanden na het verblijf in China
  • Een ingevuld en ondertekend aanvraagformulier dat volledig en accuraat is.
  • een kleurenpasfoto die onlangs is gemaakt
  • Een dagplanning (die we aanbieden als u ons toestaat uw vakantie in China te plannen)
  • Bevestiging van elke hotelreservering voor elke nacht (dit is inbegrepen als u ons uw vakantie in China laat plannen).
  • Bewijs van inreis en uitreis (als u ons uw reis naar China laat plannen, kunnen wij u dit leveren)
  • NIEUW: Een verklaring van een werkgever
  • met ten minste drie blanco visumpagina’s die geldig zijn tot ten minste zes maanden na uw bezoek aan China