Meteen naar de inhoud

Zhangjiajie’s betoverde bergen

Zhangjiajie Hallelujah Berg China

De karstbergen van Zhangjiajie zijn zowel ontzagwekkend als afschrikwekkend. Hoewel de reisverbindingen vanuit andere delen van China beperkt zijn, ligt er iets bijzonders voor u in petto als u voor deze bouwsteen kiest. Zhangjiajie is een van China’s meest magische plaatsen vanwege zijn adembenemende natuurlijke schoonheid.

Bergen van Avatar

De vingervormige bergen lijken te zweven, vooral wanneer lage wolken de voet van de pieken omringen, zoals de bergen in de film Avatar.

Er zijn veel kabelbanen en wandelroutes aangelegd zodat u van de mooiste uitzichten kunt genieten. De glazen brug die een steile kloof overspant, is enig in zijn soort. Wie hoogtevrees heeft, kan terecht bij de Poort naar de Hemel, een groot gat in een bergwand waar het licht doorheen schijnt.

tijdsduur

 • 3 nachten, 4 dagen

Een synopsis van het programma

 • Dag 1: U wordt opgehaald van de luchthaven of het treinstation en naar uw hotel in Jundiping gebracht voor de nacht.
 • Dag 2: Bezoek aan Tianmen Mountain National Park.
 • Bezoek Zhangjiajie Nationaal Park op de derde dag.
 • Dag 4: Vertrek naar de volgende bouwplaats.

De kosten

EUR 310,- per persoon, vanaf 2 personen

Zhangjiajie in zijn geheel

Vervoer

 • Transfer van de luchthaven of het treinstation van Zhangjiajie naar het Guesthouse is voorzien op privé-basis.
 • Transfers van het pension naar Tianmen Mountain National Park en terug zijn beschikbaar op aanvraag.

Blijf.

 • 3 nachten in een Jundiping pension

Ervaren

 • Bezoek aan de Tianmen-berg met privégids en toegangsprijs (€ 29 per persoon, zonder kabelbaan)
 • Bezoek aan Zhangjiajie Nationaal Park met privégids en toegangsprijs (€ 30 per persoon, kabelbanen niet inbegrepen)

Diners

 • Ontbijt in het Jundiping pension

Zhangjiajie heeft een verscheidenheid aan vervoersmogelijkheden.

Het natuurgebied in Zhangjiajie (ook bekend als het Wulingyuan natuurgebied) is niet vanuit elke structuur gemakkelijk te bereiken. Vanuit Beijing, Xi’an, of Shanghai, kunt u naar Zhangjiajie vliegen.

Het is ook mogelijk om een nachttrein te nemen vanuit Kunming. U kunt uw reis ook combineren met andere bouwstenen in de provincie Yunnan, zoals Lijiang en Dali. De treinreis is lang (bijna 24 uur), maar hij voert door een prachtig landschap. Daardoor is er tijdens de reis veel te zien. Het is ook mogelijk om met de nachttrein vanuit Beijing, Shanghai of Luoyang te reizen.

Aankomst in Zhangjiajie op de eerste dag

Breng de nacht door in Zhangjijajie village.

Op het treinstation of de luchthaven van Zhangjiajie wacht een chauffeur op je om je naar je hotel te brengen. Het duurt ongeveer één tot anderhalf uur om daar te komen.

Je brengt de volgende drie nachten door in Jundiping village. Zhangjiajie is een andere naam voor deze nederzetting. Het is een prima plek om te beginnen met het verkennen van Zhangjiajie’s verschillende nationale parken.

Lees ook:  Tibet in China's Shangri-La

Tianmen Berg Nationaal Park op Dag 2

Met een privé gids, zie Zhangjiajie.

Zhangjiajie (Wulingyuan Scenic Area) is een groot gebied met verschillende bezienswaardigheden die je kunt bezoeken. Daarom zorgen wij ervoor dat u een chauffeur en een privégids heeft.

Uw gids kent de ins en outs van elk prachtig plekje op zijn duimpje. U kunt er zeker van zijn dat u onder zijn leiding niets zult missen en alle mooie bezienswaardigheden zult zien.

Zhangjiajie’s reisgids

De Poort naar de Hemel

s Ochtends halen uw gids en chauffeur u op en brengen u naar het Tianmen Mountain National Park (Tianmenshan). Het duurt ongeveer een uur om er te komen.

Tianmen is een Chinees woord dat “Hemelpoort” betekent. Dit is een geweldige naam. Het lijkt een ingang naar de hemel vanwege het licht dat door een gat in een hoge bergwand schijnt. Het is al een mooie reis om er te komen.

U rijdt met de langste kabelbaan ter wereld, die 7 kilometer lang is. Het uitzicht vanuit de kabelbaan is natuurlijk spectaculair.

Tuin van Eden

De Paradise Garden is vlakbij.

Adembenemende skywalks en adembenemende uitzichten

Als je Ghost Valley bereikt, wordt het landschap alleen maar mooier. Langs de steile kliffen zijn wandelroutes en skywalks aangelegd.

De paden zijn op sommige plaatsen zelfs van glas. Er hangen vaak wolken in de kloof beneden, die de bodem aan het zicht onttrekken. Als je er wandelt, krijg je een vreemde indruk.

U kunt met uw gids overleggen welke specifieke gebieden u wilt bezoeken. U kunt de skywalks natuurlijk vermijden als u hoogtevrees hebt en ze te spannend vindt.

Tianmen Square

Naast de natuurpracht bevat het Nationaal Park Tianmen Mountain ook een boeddhistisch heiligdom. De Tianmen tempel heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot de Tang Dynastie. Nog steeds trekken boeddhistische pelgrims naar het heiligdom.

Weg 99-Hoek

Je wilt ook de prachtige “99-bocht weg” niet missen. U rijdt er met een parkbus overheen. Aan het eind van de dag keert u terug naar uw hotel.

De derde dag wordt doorgebracht in Zhangjiajie Nationaal Park.

Vandaag gaat u naar het Nationaal Park Zhangjiajie. Uw gids haalt u ’s ochtends vroeg op, zodat u de mooiste bezienswaardigheden te zien krijgt.

Nationaal Woud Park’s Avaterbergs

De beroemde ‘Avatar’ bergen zijn een must-see. Deze bijnaam kregen de rotsen omdat ze de inspiratie zouden zijn voor de drijvende rotsen in de film Avatar. Uit de diepte rijzen scherpe, smalle kliffen op. Dit is een verbazingwekkende natuurlijke gebeurtenis.

Berg Tianzi

Yuanjiajie is de officiële naam van het Avatar gebergte. Tianzi Mountain is de meest verbluffende. Dit kan vertaald worden als ‘zoon van God’ of ‘keizer’.

Lees ook:  Zomerspelen Beijing (Peking) in China

Lift met panoramisch uitzicht

Uw gids neemt u ook mee naar de Bailong lift, een 330 meter lange glazen lift. Het is vreemd om in een lift te stappen die in het natuurlijke landschap tegen een berghelling is gebouwd.

Stroom van de Gouden Zweep

U kunt ook een aangename wandeling maken langs de Golden Whip, een kabbelend beekje dat tussen de torenhoge kliffen stroomt.

Dag 5: Bezoek aan de Glazen Brug en de volgende China bouwsteen of verlenging

Je neemt afscheid van je gids en gaat verder met de volgende bouwsteen. U kunt van Zhangjiajie naar Beijing, Xi’an of Shanghai vliegen. U kunt ook een hogesnelheidstrein nemen van Changsha, de hoofdstad van de provincie Hunan, naar Guilin om Yangshuo of Ping’an te verkennen.Als u uw reis in China wilt voortzetten, helpen wij u graag bij het kiezen van de ideale route.

Kijk eens naar Glass Bridge.

U kunt uw verblijf verlengen als u de wereldberoemde Glazen Brug wilt zien. Deze meer dan 400 meter lange hangbrug verbindt twee bergtoppen. Omdat het bezoek aan de brug gereglementeerd is, moeten tickets op voorhand worden geboekt. Wij zorgen ook voor een gids en een chauffeur.

Great Canyon van Zhangjiajie

De brug ligt in Zhangjiajie Grand Canyon, een prachtig nationaal park dat u op deze dag kunt bezoeken.

Houdt u er rekening mee dat uw verblijf met één nacht verlengd moet worden. De aanbieding is inclusief een extra nacht in hetzelfde geusthouse.

 • Zhangjiajie GuesthouseJe verblijft in een heerlijk guesthouse in Jundiping, een klein dorpje aan de rand van het Zhangjiajie National Park omgeven door natuurschoon. Je hebt een eigen kamer met een eigen badkamer.De kosten bedragen € 310,00 per persoon.Tijdsduur: 4 dagen en 3 nachtenInbegrepen zijn: luchthaventransfer, ontbijt, een rondleiding door de Tianmen Mountain en Zhangjiajie National Parks, en entreegelden (€ 59 per persoon).Prijzen zijn per persoon (op basis van twee personen).

Zhangjiajie Guesthouse

Je verblijft in een prachtig guesthouse in Jundiping, een klein dorpje aan de rand van het Zhangjiajie National Park, midden in de natuur. Je hebt je eigen kamer met een eigen badkamer.

De kosten bedragen € 310,00 per persoon.Vervoer bij aankomst, ontbijt, excursie met gids naar Tianmen Mountain National Park en Zhangjiajie National Park, en entreegelden (€ 59 per persoon) zijn bij de prijs inbegrepen.

Prijzen zijn per persoon (gebaseerd op twee personen).