Meteen naar de inhoud

China reisbureau, Boek jouw reis naar China!

reisbureau china

China is een prachtig land om als toerist te bezoeken. Het biedt niet alleen een bijzondere rijke cultuur, maar ook moderne steden en prachtige gebouwen uit de oudheid. Uiteraard kun je zelf jouw China rondreis plannen en uitvoeren, maar wil je zonder zorgen op reis en zeker weten dat je de beste plekken bezoekt dan is het verstandig om een reis te boeken via een reisbureau. Ontdek hier welke reisbureaus jou kunnen helpen voor je China reis en wat voor opties ze aanbieden. 

Groepsreis of individueel

Voordat je bepaald welk China reisbureau je inschakelt voor jouw vakantie is het belangrijk om voor ogen te hebben wat voor reis je wil boeken. Wil je alleen op reis of juist met een groep? Beide opties hebben zo hun voordelen, namelijk:

Groepsreis door China

 • Je ontmoet nieuwe mensen waarmee je mooie ervaringen deelt. 
 • Alle highlights inbegrepen.
 • In verhouding vaak goedkoper dan individueel op reis.
 • Inclusief reisleider en vervoer.
 • Altijd hulp onderweg. 

Individuele China rondreis

 • Jij bepaalt je route en bestemmingen.
 • Je bepaalt zelf je exacte reisdatum. 
 • Je bepaalt zelf je exacte reisduur. 
 • Reis op je eigen tempo.
 • Je bepaalt zelf in welke accommodaties je overnacht. 

China reisbureau voor groepsreizen

Als je samen met een groep naar China reist heb je niet alleen als voordeel dat je nieuwe mensen leert kennen, maar ook dat je zeker weet dat alle highlights inbegrepen zijn. Bovendien krijg je onderweg interessante informatie van je reisleider en kunnen ze je helpen met taalkwesties. 

Riksja Reizen

Riksja Reizen heeft maar liefst 11 rondreizen voor groepen in China waaronder een aantal die speciaal voor families met kinderen zijn ontwikkeld. Kies bijvoorbeeld voor een 15 daagse reis waarbij je met de trein de belangrijkste highlights van China bezoekt, of volg de Chinese zijderoute van Beijing naar Almaty.

Lees ook:  Zhangjiajie's betoverde bergen

Koning Aap

Koning aap biedt 6 groepsreizen aan door China. Je kunt kiezen voor een reis van twee of drie weken, maar ook voor een reis van 65 dagen. Deze reis begint in Georgie en volgt alle landen van de zijderoute voordat je uiteindelijk aankomst in Beijing in China. 

China reisbureau voor individuele reizen

Liever alleen, als koppel of met je gezin op reis op je eigen tempo, dan kun je een reis op maat laten maken. 

NRV

NRV biedt individuele rondreizen aan naar alle uithoeken van de wereld waaronder China. Momenteel bieden ze 8 individuele reizen aan waarbij je alle highlights van het land kunt bezoeken. Een bijzondere reis die ze aanbieden is een rondreis en cruise naar China en Japan met de Holland America Lijn. 

 • 31 (0)70 3076700
 • Meer informatie via het contactformulier 

Shoestring 

Via de lokale agent van Shoestring in China kun je jouw eigen individuele rondreis samenstellen. Door via Shoestring te boeken heb je de garanties die je van Nederlandse reisbureaus gewend bent. Zo valt je reis onder het ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, maar maak je gebruik van lokale kennis en hulp in China. Op de website vindt je verschillende voorbeeldreizen om je op weg te helpen.