China rondreis 3 weken

Is het al een tijdje jouw droom om het mooie China tijdens een rondreis van 3 weken beter te leren kennen? Bekijk dan eens alle rondreizen van JouwChinaReis. Naast dat je bij ons kiest uit meerdere vaste rondreizen, is het ook mogelijk om jouw droomreis door China helemaal zelf samen te stellen!

Stel zelf je reis samen middels China bouwstenen
Vaste China rondreizen

Stel zelf je China rondreis van 3 weken samen

Weet jij al welke gebieden en bezienswaardigheden van China je zeker niet wilt missen? Bekijk eens onze vaste rondreizen om inspiratie op te doen. Daarna is het tijd om jouw perfecte rondreis door China van 3 weken te gaan plannen. Korter of langer mag natuurlijk ook. Je stelt eenvoudig zelf je reis samen met behulp van onze bouwstenen. Hierna vraag je een offerte aan voor de bouwstenen die je aanspreken. Van ons ontvang je een reisvoorstel met een uitgebreid reisschema wat door onze reisspecialisten is ontwikkeld. Wij zorgen ervoor dat het altijd een logische en kloppende reis is. Je zit nergens aan vast.

Vraag de gratis China Reisgids aan

Wil je graag meer leren over China voor je begint aan je rondreis van 3 weken? Vraag de gratis China Reisgids aan! Ontvang je graag meer informatie of persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar. Bel hiervoor naar 0031 35 77 24 396 of stuur een e-mail naar info@yourplanettravel.nl.

Andere bezoekers bekeken

prive rondreis china | rondreis tibet | vakantie china rondreis

Contact

    Veel van onze klanten stellen het op prijs om af en toe een e-mail van ons te ontvangen met leuke updates en/of aanbiedingen van nieuwe reizen.