China. Nog nooit zoveel contrasten naast elkaar gezien

Reisperiode: Mei 2012
Jouw China reizigers: Bea & Eva (moeder en dochter)
Vakantiebestemming: China
Bouwstenen: Hangzhou, Yangshuo, Ping’an, Dali, Lijiang en Beijing
Reisduur: 19 dagen


Beste Mischa,

Gerookte%20rat,%20rondreis%20China,%20reisverslagmei%202012,%20Jouwchinareis_nlChina was overweldigend, nog nooit zoveel contrasten naast elkaar gezien. De glazen wolkenkrabbers naast de publieke toiletten in de Hutongs, de pagodes naast plateauzolen en de fraaie kooikarpers in de Zen vijver tot gerookte rat op de markt (zie foto onder). We hebben een uitstekende reis gehad, een goed gevuld programma met variëteit te over!

De kwaliteit van de verschillende onderdelen was prima. Het hotel in Hangzhou had een goede ligging bij het West meer. De guesthouses in Yangshuo en Ping’an waren fantastisch mooi gelegen. Al was de kamer in Ping’an wel aan de krappe kant maar het leuke balkonnetje had dan weer een heel mooi uitzicht.

Het hotel in Dali was prima; zeer fraai schilderwerk en een ontbijtbuffet in de tuin. Het courtyard hotel in Lijiang was super, met als afsluiter het hotel in Beijing. Een hotel met vrolijke, klassiek Chinese entourage en een goede ligging. En overal Wifi, fantastisch!

Verder nog een compliment voor onze gidsen, vooral de Nederlandstalige begeleiding is een toegevoegde waarde. Een grote hoeveelheid informatie krijg je in korte tijd binnen!

Tot slot; we hebben een fascinerende reis gehad! Met dank en wellicht tot een volgende reis!

Met vriendelijke groet,
Bea en Eva


 

Lees meer verhalen