Vaste China rondreizen

Er zijn momenteel geen reizen beschikbaar.

Rondreis China

Vind jij China intrigerend maar vind je het lastig om te bepalen naar welke plekken je wilt gaan tijdens jouw rondreis China? Op deze pagina vind je een overzicht van de onze vaste rondreizen. Routes die wij zorgvuldig hebben samengesteld op basis van onze kennis en ervaring van ruim 10 jaar.

Jouwchinareis.nl, hoe werkt het?

Met een vaste China rondreis van Your Planet reis je individueel maar toch geheel verzorgd. Met Your Planet leer je China echt kennen doordat we werken met lokale gidsen die ook de niet toeristische plekjes kennen.

Daarnaast staan we in nauw contact met onze lokale mensen en laten geen enkel detail van een beoogde route onbesproken. Samen met hen finetunen we onze reizen zodat we de onbekende parels bezoeken en zeker de hoogtepunten niet overslaan. Voor je rondreis China regelen we:

 • Goedgewaardeerde, kleinschalige hotelletjes
 • Vervoer bij aankomst en bij vertrek
 • Excursies onder begeleiding van een privégids en -chauffeur
 • Trein- en vliegtickets
 • Contactpersonen ter plekke

Het voordeel van een vaste rondreis China

Deze manier van reizen geeft je de mogelijkheid om zoveel mogelijk te genieten van alles om je heen zonder je zorgen te hoeven maken over het vervolg van de reis. Met de vaste rondreizen van Your Planet ervaar je de mysterieuze Chinese cultuur op een persoonlijke en individuele manier.

Op dit moment zijn reizen naar China niet mogelijk. Maar we helpen je graag om alvast te dromen en te plannen voor wanneer dat wél weer mogelijk zal zijn. Hoe wij omgaan met COVID-19

  Rondreizen China ter inspiratie

  Je kunt deze vaste China rondreizen ook gebruiken om inspiratie op te doen voor jouw eigen op maat gemaakte reis naar China. Je krijgt ook een goed idee van het kostenplaatje van een rondreis China met Your Planet.

  Wil je toch liever je eigen reis naar China uitstippelen? Kijk dan eens bij onze China bouwstenen.

  Stel zelf je reis samen middels China bouwstenen

  Wanneer je al een route in gedachten hebt of een bepaalde plek in China niet op onze website kunt vinden, die je wel graag wilt bezoeken? Laat het onze China reisspecialisten weten, we adviseren je graag over de mogelijkheden.