Vaste China rondreizen

Rondreis China

Vind jij China intrigerend maar vind je het lastig om te bepalen naar welke plekken je wilt gaan tijdens jouw rondreis China? Op deze pagina vind je een overzicht van de onze vaste rondreizen.

Jouwchinareis.nl, hoe werkt het?

Met een vaste China rondreis van Your Planet reis je individueel maar toch geheel verzorgd. Voor je rondreis China regelen we:

  • Goedgewaardeerde, kleinschalige hotelletjes
  • Vervoer bij aankomst en bij vertrek
  • Excursies onder begeleiding van een privégids en -chauffeur
  • Trein- en vliegtickets
  • Contactpersonen ter plekke

Het voordeel van een vaste rondreis China

Deze manier van reizen geeft je de mogelijkheid om zoveel mogelijk te genieten van alles om je heen zonder je zorgen te hoeven maken over het vervolg van de reis. Met de vaste rondreizen van Your Planet ervaar je de mysterieuze Chinese cultuur op een persoonlijke en individuele manier.

Rondreizen China ter inspiratie

Je kunt deze vaste China rondreizen ook gebruiken om inspiratie op te doen voor jouw eigen op maat gemaakte reis naar China. Je krijgt ook een goed idee van het kostenplaatje van een rondreis China met Your Planet.

Wil je toch liever je eigen reis naar China uitstippelen? Kijk dan eens bij onze China bouwstenen.

Stel zelf je reis samen middels China bouwstenen

Wanneer je een bepaalde plek in China niet op onze website kunt vinden, die je wel graag wilt bezoeken? Laat het onze China Reisspecialisten weten, we informeren je graag over de mogelijkheden.

Contact

    Veel van onze klanten stellen het op prijs om af en toe een e-mail van ons te ontvangen met leuke updates en/of aanbiedingen van nieuwe reizen.