Vaste China rondreizen

Rondreis China

Vind jij China intrigerend maar vind je het lastig om te bepalen naar welke plekken je wilt gaan tijdens jouw rondreis China? Op deze pagina vind je een overzicht van de onze vaste rondreizen.

Rondreis China, hoe werkt het?

Met een vaste China rondreis reis je individueel maar toch verzorgd. Bij aankomst op een luchthaven of treinstation staat er altijd een chauffeur klaar om je naar je hotel te brengen. Op de dag van vertrek word je op dezelfde manier bij je hotel opgehaald en ontvang je de treintickets uit handen van je chauffeur.

Voor je rondreis China regelen we goedgewaardeerde, kleinschalige hotelletjes, die passen bij de plek die je bezoekt.

Verder zijn de belangrijkste excursies (incl. entreegelden) inbegrepen en onder begeleiding van een Engelssprekende privégids en -chauffeur. Het voordeel hiervan is dat je zelf het tempo kunt bepalen en de volledige aandacht van je gids hebt.

Het voordeel van een vaste rondreis China

Deze manier van reizen geeft je de mogelijkheid om zo veel mogelijk te genieten van alles om je heen zonder je zorgen te hoeven maken over het vervolg van de reis. Met de vaste rondreizen van Your Planet ervaar je de mysterieuze Chinese cultuur op een persoonlijke en individuele manier.

Je kunt deze vaste China rondreizen ook gebruiken om inspiratie op te doen voor jouw eigen op maat gemaakte reis naar China. Je krijgt ook een goed idee van het kostenplaatje van een rondreis China met Your Planet.

Wil je toch liever je eigen reis naar China uitstippelen? Kijk dan eens bij onze China bouwstenen.
Wanneer je een bepaalde plek in China niet op onze website kunt vinden, die je wel graag wilt bezoeken? Laat het onze China Reisspecialist weten, we informeren je graag over de mogelijkheden.