China Join-in Reis

Er zijn momenteel geen reizen beschikbaar.

In het verleden kregen we regelmatig de vraag van reizigers of ze zich niet aan konden sluiten bij een groepje. Een groepsreis met een grote groep en een reisleider zagen onze reizigers niet zitten, maar een klein clubje medereizigers leek hen wel hartstikke leuk.

Wij boden die mogelijkheid niet en konden deze mensen ook niet naar een collega-reisorganisatie verwijzen. Er was namelijk niemand die dat op die manier deed. Tot nu toe!

Een nieuwe manier van reizen bij Jouw China Reis: China join-in reizen

Hiermee beleef je een prachtige, afwisselende reis door China, inclusief alle hoogtepunten en meer, terwijl je honderden Euro’s bespaart.

Het concept is simpel: je sluit je aan bij een groepje reizigers die een vaste route door China volgen in een vaste periode. De groep is klein; tussen vier en acht personen.

Kleine groepjes

De reis gaat door bij minimaal vier deelnemers en maximaal acht. Je reist dus echt in een klein gezelschap. Het vervoer is helemaal geregeld, overal waar je met de trein of het vliegtuig aankomt staat een chauffeur jullie op te wachten om je naar je hotel te brengen.

Individuele vrijheid

Op je vrije dagen kun je met elkaar optrekken maar je kunt er ook gerust alleen op uit trekken als je dat liever wilt. Als het tijd wordt om weer op het volgende vliegtuig of in de trein te stappen, komt de chauffeur jullie weer ophalen en brengt jullie naar het station of de luchthaven.