Vaste reizen

Als China reisspecialist bieden we je veel verschillende reismogelijkheden. Of je nu alleen, met z’n tweeën, met je gezin of met een groep vrienden door China wilt reizen, er zit altijd wel een reisvorm tussen die bij jou past.

Vaste China rondreizen

Zoek je inspiratie voor jouw China reis, kijk dan bij onze vaste China rondreizen. Je reist dan net als bij de bouwstenen individueel, maar je hoeft niet zelf uit te zoeken welke plekken je in China wilt aandoen. We hebben de mooiste routes voor je uitgezocht.

Bekijk Vaste China rondreizen

China groepsreizen

Vind jij het prettig om in een groep te reizen? Onder begeleiding van een Nederlands sprekende gids is je reis goed verzorgd en kun jij al je aandacht focussen op de Chinese cultuur. Onze groepsreizen zijn met veel zorg samengesteld zodat deze, samen met wat China hoogtepunten,  juist de plekken aandoen die niet zo gemakkelijk te bereiken zijn.

Bekijk China groepsreizen

China Join-in reizen

Stel, je wilt door China reizen maar niemand in je omgeving wil met je mee. Je wilt niet in een grote groep reizen, maar je wilt ook niet allerlei extra toeslagen betalen omdat je toevallig in je eentje reist. Of je bent met z’n tweeën of drieën en je wilt zo veel mogelijk zien van China. Maar liever niet op zo’n manier dat het je een rib uit je lijf kost. Sluit je dan aan bij onze join-in reis. Je reist dan in een klein groepje gelijkgestemden door China. Hierbij profiteer je van het prijsvoordeel maar heb je ook veel ruimte om je eigen gang te gaan.

Bekijk China Join-in Reizen

Bouwstenen

Het woord zegt het al; hiermee bouw je stap voor stap je eigen China reis. Je kiest zelf welke plekken je wilt inplannen voor jouw China reis en onze reisspecialist gaat voor je aan de slag om een reisvoorstel voor je te maken. Wij van Jouw China reis zijn ‘thuis’ in de regio waar je naartoe  wilt en denken graag met je mee over alle mogelijkheden ter plekke. Je hebt jouw route door China op deze manier helemaal zelf in de hand.

Bekijk Bouwstenen