Vakantie China rondreis

Boek een vakantie naar China en maak daar een overweldigende privé rondreis! Zo weet je zeker dat je alles van dit prachtige land te zien krijgt. Alles in jouw tempo en naar jouw wens. Stel zelf je ideale reis samen of kies een vaste rondreis in China als jouw volgende vakantie.

Stel zelf je reis samen middels China bouwstenen
Vaste China rondreizen

Een mooie vakantie naar China met een op maat gemaakte rondreis

Stel zelf je droomreis samen aan de hand van de door ons opgestelde bouwstenen. Eenvoudig voeg je al je favoriete gebieden en bezienswaardigheden toe aan je reis. Tevreden? Vraag een vrijblijvende offerte aan, dan zorgen wij dat je een uitgebreid reisschema ontvangt. Uiteraard is het mogelijk om hier nog aanpassingen in te doen. Het is tenslotte het belangrijkst dat jij de reis helemaal ziet zitten.

Kies een van onze vaste rondreizen

Vind je het lastig om zelf te bepalen welke plaatsen in China je tijdens je rondreis wilt bezoeken of vind je het spannend om op zo’n manier op vakantie te gaan? Kies dan voor een van onze vaste rondreizen. Ook deze reizen zijn op privébasis, waardoor gidsen en chauffeurs alsnog alle tijd hebben voor je. Vraag de gratis China Reisgids aan om je te verdiepen in het mooie land. Nog vragen? Bel naar 0031 035 77 24 396 of stuur een e-mail naar info@yourplanettravel.nl.

 

Andere bezoekers bekeken

china reizen individueel | individuele rondreis china | china rondreis

Contact

    Veel van onze klanten stellen het op prijs om af en toe een e-mail van ons te ontvangen met leuke updates en/of aanbiedingen van nieuwe reizen.