Rondreis Tibet

Heb je altijd al een rondreis door China willen maken en daarbij ook Tibet willen bekijken? Maak dan de indrukwekkende rondreis van Jouw China Reis waarbij je ook nog eens Tibet verkent. Hiervoor heb je een reispermit nodig. Wacht je tijdens je reis liever niet af of je wel of geen reispermit toegewezen krijgt? Dan bieden wij ook de mooie mogelijkheid om een rondreis te maken door de Tibetaanse gebieden in China. Dan zie je ook een van de mooiste natuurgebieden van China en bezoek je een berggebied met Tibetaanse nomaden. Dat wordt een onvergetelijke reis!

Wat heb je nodig voor een reis naar Tibet?
Vaste China rondreizen

Een rondreis door Tibet, een onvergetelijke ervaring

Wil jij met eigen ogen de Tibetaanse cultuur ontdekken? Dwalen in de prachtige natuur met uitzicht op de hoge, besneeuwde bergen? Neem contact met ons op om Tibet aan jouw reis toe te voegen. Zoals eerdergenoemd, heb je een reispermit nodig om Tibet binnen te mogen. Vaak hoor je pas in China of je deze ontvangt en regelmatig wordt dit geweigerd. Dit kan een gat in jouw reis betekenen. Loop je dat risico liever niet? Dan bieden wij speciaal voor jou wij een rondreis met een vast programma langs de Tibetaanse gebieden aan. Deze reis duurt 20 dagen en stuurt je langs alle hoogtepunten van de Tibetaanse gebieden in China. Je slaapt bijvoorbeeld thuis bij een Tibetaanse familie in hun homestay. Zo kom je alsnog heel erg dichtbij de Tibetaanse cultuur en natuur. Ook sla je de hoogtepunten van China zelf niet over: je bezoekt de Chinese muur en gaat ook een dag naar Hong Kong!

Stel zelf je reis samen

Vind je het fijner om je reis volledig zelf samen te stellen? Dat kan natuurlijk ook. Aan de hand van verschillende bouwstenen die wij hebben opgesteld, zoek jij zelf uit wat jij tijdens je rondreis in China en Tibet wilt zien. Als je een keuze hebt gemaakt, vraag je een vrijblijvende offerte aan. Daarna ontvang je van ons een uitgebreid reisschema. Heb je vragen of wil je graag meer informatie ontvangen? Bel naar 0031 35 77 24 396 of stuur een e-mail naar info@yourplanettravel.nl.

Andere bezoekers bekeken

vakantie china rondreis | china reizen individueel | individuele rondreis china

Contact

    Veel van onze klanten stellen het op prijs om af en toe een e-mail van ons te ontvangen met leuke updates en/of aanbiedingen van nieuwe reizen.