Reis op maat China

Tijdens een reis op maat door het magische China zie je alleen de bezienswaardigheden die jouw hart sneller laten kloppen. Daarnaast reis je altijd in je eigen tempo, zodat je zeker niks mist. Waar je zo’n reis op maat door China boekt? Bij JouwChinaReis. Met onze jarenlange expertise over het organiseren van reizen en onze kennis over China weten wij jou altijd van persoonlijk advies te voorzien.

Stel zelf je reis samen middels China bouwstenen
Vaste China rondreizen

Een reis op maat door China: waar begin je?

Je hebt de leuke beslissing gemaakt om te kiezen voor een mooie reis naar China die speciaal op maat gemaakt is voor jou. Maar waar begin je? Heb je al bepaalde gebieden in je hoofd die je graag wilt zien, of vind je dat lastig? In het tweede geval raden we aan om vooral even onze vaste rondreizen te bekijken. Hier doe je snel veel inspiratie op over delen van China die zeker het bezoeken waard zijn. Genoeg inspiratie opgedaan? Dan is het tijd om zelf je reis samen te stellen aan de hand van onze bouwstenen.

Wij staan voor je klaar

Heb je vragen of ontvang je graag persoonlijk advies over je volgende reis? Wij staan voor je klaar. Bel naar 0031 35 77 24 396  of stuur een e-mail naar info@yourplanettravel.nl. Wil je je graag al even inlezen? Vraag onze gratis China Reisgids aan!

Andere bezoekers bekeken

china rondreis 3 weken | prive rondreis china | rondreis tibet

Contact

    Veel van onze klanten stellen het op prijs om af en toe een e-mail van ons te ontvangen met leuke updates en/of aanbiedingen van nieuwe reizen.