Privé rondreis China

Lijkt het je een prachtige manier om middels een privé rondreis China te leren kennen? Dan spreekt JouwChinaReis jou zeker aan. De reizen die wij organiseren zijn doorgaans individueel, tenzij je anders kiest. Op die manier sta jij centraal tijdens de reis en hoef je dus geen rekening te houden met de wensen van anderen. Je reist in je eigen tempo, zodat je China optimaal leert kennen en uitgebreid geniet.

Stel zelf je reis samen middels China bouwstenen
Vaste China rondreizen

Geniet van een privé rondreis door China die je zelf samenstelt

Wat zijn precies de voordelen van een privérondreis? We vatten het even voor je samen:

  • Je vertrekt wanneer jij dat wilt. Jij bepaalt zelf de vertrekdata en de reisduur.
  • Je bent heel flexibel tijdens excursies, omdat je niet met anderen rekening hoeft te houden. Even stoppen om een foto te maken? Geen probleem.
  • De gids heeft alle tijd voor je. Je hebt een privétour, dus je hebt niet te maken met de vragen van anderen.
  • Je kiest zelf je vrije momenten.
  • Je ontvangt een reis op maat.

Daarnaast ben je altijd verzekerd van onze kennis en expertise op het gebied van het organiseren van privé rondreizen van China. Inspiratie opdoen? Bekijk eens onze vaste rondreizen.

Vraag snel een offerte aan

Stel zelf de privé rondreis door China van je dromen samen met behulp van onze bouwstenen. Tevreden? Vraag een offerte aan en ontvang een uitgebreid reisschema. Uiteraard zit je dan nog nergens aan vast. Meer informatie over China? Vraag de gratis China Reisgids aan of neem contact met ons op.

Andere bezoekers bekeken

rondreis tibet | vakantie china rondreis | china reizen individueel

Contact

    Veel van onze klanten stellen het op prijs om af en toe een e-mail van ons te ontvangen met leuke updates en/of aanbiedingen van nieuwe reizen.