Individuele rondreis China

Wil jij altijd al een individuele rondreis door het mooie China maken? Zonder vast te zitten aan groepsgenoten die niet in jouw tempo reizen of andere interesses hebben? Boek dan jouw China rondreis bij JouwChinaReis, waarbij je altijd individueel reist. Bezoek alle bezienswaardigheden in je eigen tempo en neem de tijd om de cultuur op te snuiven. Een dag iets heel anders doen? Geen probleem, jij hebt de regie over jouw reis.

Stel zelf je reis samen middels China bouwstenen
Vaste China rondreizen

Een onvergetelijke individuele rondreis door China

Vind je China een intrigerend land en wil je dit beter leren kennen? Maar vind je het moeilijk om te bepalen welke plekken je wilt bezoeken? Naast onze reizen op maat bieden wij ook vaste individuele rondreizen door China aan. Ideaal als je minder bekend bent met het land of bang bent dat je echte must-see’s mist! Je hoeft je geen zorgen te maken over het vervolg van je reis. Wij regelen het volgende voor je:

  • Mooie, kleinschalige hotelletjes
  • Vervoer bij aankomst en vertrek
  • Excursies met privégidsen en -chauffeurs
  • Trein- en vliegtickets
  • Voldoende contactpersonen ter plekke

Toch liever zelf je reis uitstippelen? Gebruik dan onderdelen uit onze vaste reizen ter inspiratie voor als je individueel aan je rondreis door China begint!

Ontdek meer dan China tijdens onze reizen

Wil je graag een individuele rondreis door China boeken, maar wil je ook graag Tibet ontdekken? Dat is mogelijk! We organiseren zowel privé- als groepsreizen door Tibetaanse gebieden. Houd er rekening mee dat voor Tibet een permit vereist is, die pas een maand van tevoren aangevraagd kan worden. Toch is Tibet ook een prachtig land dat zeker de moeite waard is om te bezoeken. Vraag onze China Reisgids aan voor meer informatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan! Voor vragen bereik je ons eenvoudig telefonisch via 0031 35 77 24 396 of door een e-mail te sturen naar info@yourplanettravel.nl.

 

Andere bezoekers bekeken

china rondreis | op vakantie naar china | reis op maat china

Contact

    Veel van onze klanten stellen het op prijs om af en toe een e-mail van ons te ontvangen met leuke updates en/of aanbiedingen van nieuwe reizen.