China rondreis

Heb je altijd al door China een rondreis willen maken? Ontdek op een relaxte en persoonlijke manier Noord-, Zuid- of West-China tijdens een prachtige rondreis van JouwChinaReis. Stel zelf je privéreis door het mooiste land van Azië samen en ontdek de mooiste plekjes van China.

Stel zelf je reis samen middels China bouwstenen
Vaste China rondreizen

Ga naar China en maak een rondreis

Stel zelf je reis samen en bepaal precies waar je wel en niet heengaat. Al onze reizen in China zijn privé, wat als groot voordeel heeft dat je niet afhankelijk bent van anderen. Jouw tijd is kostbaar, dus het is belangrijk dat je deze nuttig gebruikt voor bezienswaardigheden en plaatsen die echt jouw aandacht trekken. Inspiratie opdoen? Of vind je het lastig om een keuze te maken? Bekijk eens onze vaste reizen.

De voordelen van reizen met JouwChinaReis

Waarom je kiest voor een mooie rondreis door Noord-, Zuid- of West-China via ons? We zetten de voordelen even voor je op een rij:

  • Je vertrekt en keert terug op de data die jij wilt.
  • De gids heeft de volledige aandacht voor je. Toch een andere kant op? Geen probleem.
  • Jij geniet van flexibiliteit tijdens de gehele tocht. Ergens even stoppen voor foto’s? Dat kan!
  • Je bepaalt zelf of je er met of zonder gids op uit trekt.
  • De gekozen rondreis door Noord-, Zuid- of West-China is volledig op maat.

Bovenstaande voordelen en het prachtige land China zorgen ongetwijfeld voor een onvergetelijke reis. Wil je graag meer horen over onze rondreizen naar bijvoorbeeld Jordanië, Noord-Korea, Noord – Zuid-China en Iran? Bezoek dan een van onze presentatiedagen!

Persoonlijk advies voor jouw perfecte reis

Wil jij graag China bezoeken met een van onze rondreizen? Vraag dan snel een China Reisgids aan ter voorbereiding. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan! Voor vragen bereik je ons eenvoudig telefonisch via 0031 35 77 24 396  of door een e-mail te sturen naar info@yourplanettravel.nl. Wij helpen je graag verder!

 

Andere bezoekers bekeken

op vakantie naar china | reis op maat china | china rondreis 3 weken

Contact

    Veel van onze klanten stellen het op prijs om af en toe een e-mail van ons te ontvangen met leuke updates en/of aanbiedingen van nieuwe reizen.