Onze interactieve kaart is niet beschikbaar voor jouw mobiel. Als je een tablet hebt, draai deze dan horizontaal, of bezoek deze website op je computer.

China bouwstenen

Bepaal zelf hoe jouw China reis eruit komt te zien! Jouwchinareis.nl werkt met bouwstenen; korte programma's waaruit jij een keuze kunt maken en zo je eigen route kunt kiezen. Zo zie je het beste wat iedere plek te bieden heeft, slaap je in kleinschalige accommodaties en is je reis van A tot Z goed geregeld.

Hoe werkt het?

Bekijk de China bouwstenen, selecteer de bouwstenen die je aanspreken en vraag een offerte aan. Je ontvangt van ons een reisvoorstel met uitgebreid reisschema. Onze reisspecialisten adviseren over de route en maken er een logische, kloppende reis van. Je zit nergens aan vast.

Persoonlijk China advies

Neem gerust contact op met onze China-reisspecialisten als je je wensen persoonlijk wilt doornemen. Onze ervaren China-specialisten adviseren je graag vanuit hun eigen ervaring. Wil je iets dat je niet in de China bouwstenen terugvindt? Vraag ons er dan naar. Er is vaak meer mogelijk.

Veel plezier!

Op dit moment zijn reizen naar China niet mogelijk. Maar we helpen je graag om alvast te dromen en te plannen voor wanneer dat wél weer mogelijk zal zijn. Hoe wij omgaan met COVID-19