Zhangjiajie was het hoogtepunt van onze China rondreis

Reisperiode: 26 augustus t/m 14 september 2018
Jouw China reizigers: Lise en Brecht (uit België)
Vakantiebestemming: China
Bouwstenen: Beijing, Xi’an, Chengdu, Guilin, Yangshuo, Zhangjiajie & Shanghai
Reisduur: 20 dagen


Voor het eerst in ons leven besloten we een vakantiebestemming te kiezen die niet ‘gewoon’ of ‘mainstream’ is. We besloten het oude vertrouwde en bekende in te ruilen voor drie weken van ontdekken en loslaten van ons Europese leventje. Een rondreis China. Dat was de onbekende en verre bestemming.

We kunnen deze reis dan ook met maar één uitdrukking omschrijven: wauw. Niets valt te vergelijken met hier, het vertrouwde België.

Once in a lifetime ervaring

Van de ene verbazing in de andere vallen op vlak van cultuur; ‘wauw’ en ‘oh’ afwisselen als het gaat over de indrukwekkende natuur; en serieus blazen en puffen bij het pikante eten. We hebben de tijd van ons leven gehad en kunnen terugblikken op een once in a lifetime ervaring.

We hadden deze reis dan ook nooit deftig kunnen plannen zonder de nauwe begeleiding van Your Planet. Zij hebben elk hotel vastgelegd, alsook elk (type) vervoer. Van naaldje tot draadje was alles perfect geregeld. Een gids stond ons op elke locatie op te wachten of bracht ons veilig naar onze volgende spannende bestemming.

Hoogtepunt Zhangjiajie

Het was een rondreis China met heel veel hoogtepunten, maar het meest indrukwekkende voor ons was het natuurpark van Zhangjiajie. Echt een aanrader!

We hebben alleen maar lovende woorden voor de organisatie en zullen niet aarzelen om hen opnieuw te contacteren als we opnieuw op zoek zijn naar een unieke reis. Bedankt!

Lise en Brecht

Fotostop in Zhangjijaie National Park

Lees meer verhalen