Kung Fu in China, we werden helemaal opgenomen in de school

Reisperiode: 17 juli t/m 3 augustus 2016
Reizigers: Familie Groen
Vakantiebestemming: China
Bouwstenen: Beijing, Pingyao, Luoyang, Xi’an, Hangzhou en Shanghai
Reisduur: 18 dagen


Kung Fu, Your Planet Travel, jouwchinareis.nl

Hoi Mischa,

Bedankt voor de kaart en mail.
Wij hebben een prachtige vakantie gehad, alles is naar wens verlopen. Op iedere locatie stond opvang om ons naar de verschillende hotels te brengen, top. Een goede balans in de reis. Wel wat veel regen in het begin, daarna was het erg warm.

Indrukwekkend waren wat ons betreft zeker de Kung Fu lessen. Uniek om als het ware in de school ‘opgenomen’ te worden. We kregen de indruk (in ieder geval het gevoel) dat we de eerste gasten waren, via jullie.

‘Uniek om in de school een ochtend mee te draaien met de Kung Fu lessen,  terug naar de basics, met een zeer eenvoudig ontbijt en evengoed een goede lunch en avondeten. Zeer indrukwekkend was het bezoek aan de Shaolin tempel, waar we werden ontvangen door de priester. Het bezoek aan de Dahrma grot en beeld completeerden het geheel.’

Bedankt,

Groetjes,

Familie Groen

Lees meer verhalen