De Chinese Muur is een ervaring die je de rest van je leven zal blijven koesteren

Reisperiode: 19 oktober t/m 30 oktober 2016
Reizigers: Patrick en Marcel
Vakantiebestemming: China
Bouwstenen: Beijing, Pingyao, Xi’an en Shanghai
Reisduur: 12 dagen


Beste Mischa,

De reis was een fantastische ervaring. Veel verschillende dingen gedaan en gezien. De Chinese muur en het terracotta leger zijn ervaringen die je de rest van je leven zal blijven koesteren. Maar ook op de fiets langs het Plein van de Hemelse Vrede is een ervaring op zich.

Het fijne aan de reis was dat er dagen met gids waren en ook dagen dat je dingen zelf kon ontdekken. Al met al was het een perfect georganiseerde reis, met soms verrassende maar altijd goede accommodaties. Ook het vervoer van een naar stations/vliegvelden was super geregeld. Een extra plus voor Helen, onze gids in Beijing, die zich zorgen maakte of we het hotel wel konden terugvinden en via de Whatsapp nog allerlei routekaarten stuurde.

Jullie ook bedankt voor het organiseren van deze mooie reis en we zullen jullie zeker aanbevelen.

Groet,

Patrick

Chinese Muur met gids

Lees meer verhalen