Onze Tibet reis, een unieke ervaring waar we met veel plezier naar terugkijken

Reisperiode: 20 augustus t/m 10 september 2016
Reizigers: Ronald en Sonja
Vakantiebestemming: China en Tibet
Bouwstenen: Beijing, Xi’an, Xiahe, Tibet (Lhasa), Chengdu en Yangshuo
Reisduur: 22 dagen


Dag Mischa,

Dank je wel voor de kaart na onze thuiskomst. We hebben inderdaad een unieke China en Tibet reis achter de rug waar we met veel plezier naar terugkijken. Je vroeg naar onze top 3. Eerlijk gezegd kunnen we geen top 3 benoemen, het was een top 3 weken!

Verder zijn we zeer onder de indruk van het netwerk wat Your Planet Travel gebruikt. De gidsen en chauffeurs waren steeds prima op tijd en terzake kundig. Dachten ook goed mee als de dagplanning gaten vertoonde. Zo hebben we 3 voorstelling bijgewoond (acrobatiek, dans, lichtshow), die we anders niet gezien zouden hebben. (Ik snap uiteraard dat er ook een commercieel belang mee speelt). Ook boodschappen doen met de gids voor de benodigdheden in de trein was een aparte ervaring.

Kortom, we hebben een unieke, enerverende en verrassende reis achter de rug.

Groet,

Ronald

Tibet China klooster

Tibet Tibetaanse Opera

Tibet China klooster

 

 

Lees meer verhalen