Onze drie hoogtepunten China en Tibet

Reisperiode: 27 augustus t/m 27 september 2015
Reizigers: Elwin en Nienke
Vakantiebestemming: China en Tibet
Bouwstenen: Beijing, Datong, Xi’an, Chengdu, Ping’an, Guilin, Yangshuo, Tibet, Guangzhou & Hong Kong
Reisduur: 32 dagen


Dag Mischa,

Ten aanzien van de verleende service door YourPlanet kunnen wij niet anders zeggen dan dat rekening is gehouden met al onze wensen en hemel en aarde is verzet om onze reis door Tibet mogelijk te maken. Zelfs toen bleek dat hierdoor onze gehele reis kort voor vertrek grotendeels op zijn kop gezet moest worden. Mede door de behulpzaamheid van YourPlanet/Jouwchinareis.nl kijken wij terug op een onvergetelijke reis en bevelen wij  YourPlanet zeer zeker aan als reisorganisatie.


China, reizen, Tibet, jouwchinareis.nl, Lhasa Potala

De drie hoogtepunten van onze reis waren:

  1. Met stip op nummer 1; de reis door Tibet!
  2. Op nummer twee het niet gerestaureerde deel van de Chinese muur waar wij moederziel konden lopen tot zover de horizon reikte;
  3. De compleet andere wereld waar wij in terecht kwamen en het met handen en voeten communiceren met de (meestal) uiterst vriendelijke en behulpzame, doch soms verbaasde, Chinezen en Tibetanen.

De gehele reis heeft bij ons een gevoel opgeroepen van dankbaarheid voor de mogelijkheid die wij hadden om nieuwe indrukken op te doen, nieuwe culturen te leren kennen en te beseffen hoe bevoorrecht wij zijn met ons luxe bestaan in Nederland. Voor wat betreft dit laatste zat de luxe tijdens onze reis niet in materialistische zaken, maar in de ongelofelijk mooie herinneringen die wij nog steeds beleven door de vele gemaakte foto’s terug te zien en de verhalen van onze belevingen terug te lezen.

Ten aanzien van de verleende service door YourPlanet kunnen wij niet anders zeggen dan dat rekening is gehouden met al onze wensen en hemel en aarde is verzet om onze reis door Tibet mogelijk te maken. Zelfs toen bleek dat hierdoor onze gehele reis kort voor vertrek grotendeels op zijn kop gezet moest worden. Mede door de behulpzaamheid van YourPlanet/Jouwchinareis.nl kijken wij terug op een onvergetelijke reis en bevelen wij  YourPlanet zeer zeker aan als reisorganisatie.
Met vriendelijke groet,

Elwin en Nienke

China, Chinese Muur, rondreis China, vakantieland China, Individueel reizen, www.jouwchinareis.nl

China, reizen, jouwchinareis, Tibet, vakantie in China

China, reizen, rondreis, individueel, Tibet, jouwchinareis.nl

China, Tibet, reizen door Tibet, individueel, www.jouwchinareis.nl

China, www.jouwchinareis.nl, yourplanet, rondreis, Tibet

Tibet, China, www.jouwchinareis.nl, klooster

Tibet, onderweg, reizen in China en Tibet, rondreis, www.jouwchinareis.nl

Tibet, Tibet Potala, China, reizen, www.jouwchinareis.nl

Lees meer verhalen