Feedback van mijn China reis

Reisperiode: 31 augustus t/m 17 september 2012
Reiziger: Phillipe
Land: België
Vakantiebestemming: China
Bouwstenen: Beijing, Shanghai, Yangshuo en Hong Kong
Reisduur: 18 dagen


Reis China, Hong Kong, www.jouwchinareis.nlBeste Mischa,

Hier even een feedback over mijn reis door China: Top! Alles is heel goed verlopen en ik heb geen enkele klacht of opmerking. Alles was voorzien en geregeld zoals door jullie werd beschreven. Zelfs nadat mijn trein van Shangai naar Guilin twee uur vertraging had, toch stond de man met het bordje met mijn naam erop nog steeds op me te wachten.

Ik zal zeker niet nalaten jullie aan te raden bij familie of vrienden (heb trouwens tijdens de reis al wat reclame voor jullie gemaakt bij enkele van jullie landgenoten).

De prijs die jullie vroegen voor de reis was aan de hoge kant, maar het was alvast zijn geld waard.

Vanwege een tevereden ‘Your Planet’-reiziger!

Vriendelijke groeten,

Philippe

Lees meer verhalen