Hainan…. Het eiland van rust

Reisperiode: juli/augustus 2012
Jouw China reizigers: Bernadette, Sybren, Tim (16jr.) & Tila (13jr.)
Vakantiebestemming: China
Bouwstenen: Beijing, Pingyao, Xi’an, Yangshuo en Hainan
Reisduur: 19 dagen


Peking, rondreis China, www.jouwchinareis.nlHoi Mischa,

Hierbij dan de feedback aan jullie over onze China reis. Alles is werkelijk perfect verlopen en we hebben genoten! Iedere keer was de chauffeur op tijd en spraken de gidsen goed Engels. De chauffeurs niet trouwens 🙂

De locaties waren werkelijk keer op keer super en de hotels van goede kwaliteit. Het programma was perfect afgestemd op rust en een enkele tour. Het was voor ons ideaal om te eindigen in een resort op het eiland Hainan, om zo bij te komen van alle (Chinese) indrukken. (Ook al draaiden ze daar 1 muziekbandje met daarop 3 kerstliedjes op de piano zoals ‘Xmas will never be the same’ na 100x ‘have yourself a merry little xmas’ in 35C.)

Dank voor de organisatie! We zullen jullie zeker aanbevelen bij andere reizigers.

X Bernadette

Lees meer verhalen