Reisverslag rondreis China: Henri en Yvonne

Reisperiode: April 2012
Jouw China reizigers: Henri en Yvonne
Vakantiebestemming: China
Bouwstenen: Hangzhou, Beijing, Datong, Xi’an, Chengdu, Yangshuo en Hainan*
Reisduur: 24 dagen
* bezochten dochter Ilona die bezig is met een hotelstage in Hangzhou


Hallo Mischa,

Weer terug op Nederlandse bodem na een rondreis in China van ongeveer 3 weken. Zoveel mooie hotelletjes, goede gidsen, vriendelijke en behulpzame mensen. Wat een veelzijdig en bijzonder land! We hebben heel veel gezien, gehoord en zijn zeker een ervaring rijker.

Het was precies een goede periode; niet te warm en niet te koud. Af en toe een buitje maar dat mocht de pret niet drukken. En niet te vergeten dankzij jullie voorbereiding en organisatie hoefden wij niets te doen en alleen maar te genieten.

De reis is verder goed verlopen we hebben 1x de gids gemist maar dat werd prima opgelost. Fijn dat we gewoon de uitgebreide reispapieren bij ons hadden en we het aan konden tonen. Met handen en voetenwerk zijn we een eind gekomen en over het algemeen konden we goed Engels praten in de steden waar we geweest zijn.

Nogmaals hartelijk bedankt en misschien tot ziens!

Met vriendelijke groet, Henri en Yvonne


Lees meer verhalen