We waanden ons in een paleis

Reisperiode: Maart 2012
Jouw China reizigers: Diny en Frans
Vakantiebestemming: China
Bouwstenen: Yangshuo, Ping’an, Hangzhou, Shanghai en Beijing
Reisduur: 24 dagen


Hallo Mischa,

Onze complimenten voor het organiseren op zo’n korte termijn van onze China reis. We hebben een geweldige reis gehad, eerst het stukje dat we onze kleinzoon mochten ontmoeten in Xi’an en daarna de rondreis door jullie georganiseerd. Bijna alles klopte, er was één keer alleen wat onduidelijk wat er wel of niet inclusief was, maar dit werd met een telefoontje opgelost. Vooral bij het boutique hotel in Yangshuo was de service geweldig! Ook de gids Lisa die ook met ons naar Ping’an reisde heeft ons zeer goed begeleid en overal stond er een luxe taxi klaar. Ook niet te vergeten; het mooie hotel in Shanghai, we waanden ons bijna in een paleis.

Hartelijk dank voor alles, dit is een onvergetelijke reis voor ons geworden.

Met vriendelijke groet,

Diny en Frans


China, Vakantie in China, lopen over de Chinese Muur, yourplanettravel.nl

Lees meer verhalen